MANIKIRA V NOVI PREOBLEKI – MUS.SI

Dobrodošli na prenovljeni strani Manikire.

Smo mlado srednje veliko podetje Amak trade d.o.o., ki se že od leta 2002 ukvarja z nego rok in nohtov. V večjih nakupovalnih centrih po Sloveniji smo odprli šest Manikira »nail barov« ali oaz za roke, kot smo jih poimenovali, in tako vpeljali inovativno ponudbo ekspres manikire. Naše storitve so se izkazale za zelo priljubljene med ženskimi in moškimi obiskovalci, ki so imeli ob vsakodnevnih obveznostih zelo malo časa, želeli pa so si lepe in negovane roke.

Naše prednosti so hitrost, strokovnost in cenovna konkurenčnost. Naše storitve si lahko privoščite med nakupi in prihranite čas. Obiščete nas lahko 7 dni v tednu od 9. do 21.ure v vseh večjih nakupovalnih centrih po Slovenji.

 

Naše storitve

 
Manikira

Izberete lahko različne načine manikiranja naravnih nohtov:
• osnovno nego,
• otroško manikuro,
• moško nego,
• francosko manikuro,
• specialno nego,
• SPA nego,
• lakiranje nohtov,
• nail art.

Pri delu uporabljamo vrhunsko kozmetiko nemškega proizvajalca LCN, lastno blagovno znamko Manikira ter belgijski Astra Nail’s. Vso kozmetiko nudimo tudi v prosti prodaji.

Permanentno lakiranje

Če si želite urejene naravne nohte, ste za to pripravljeni nameniti samo 45 minut vašega časa in pričakujete obstojnost laka od 3 do 4 tedne, je lakiranje s permanentnim lakom prava rešitev za vas. Pri permanentnem lakiranju uporabljamo profesionalno belgijsko kozmetiko Astra Nail’s Varni gel ter ameriško kozmetiko za nohte Nail & Harmony Gelish.

Nudimo pa vam tudi možnost nakupa Astra Nail’s Varni gel permanentnih lakov.

Podaljševanje nohtov

V vseh naših salonih si lahko nohte podaljšate z gelom. Pri tehniki podaljševanja si pomagamo s konicami ali šablonami. Belgijski Astra Nail’s geli, ki jih uporabljamo pri delu, so elastični in zdravju neškodljivi. Izgled geliranih nohtov je skorajda enak naravnim, njihovo vzdrževanje in nega sta zelo enostavna.

V vseh naših salonih vam nudimo tudi možnost nakupa Astra Nail’s gelov ter ostalih pripomočkov za podaljševanje nohtov.

Pedikura

Noge so naše nepogrešljive spremljevalke. Z njimi se premikamo, nanje se moramo zanesti, da nas odpeljejo, kamor želimo. Zato si ne dovolite, da bi jih zanemarjali. Prepustite se spretnim rokam naših pedikerk. Nega nog za različne priložnosti in namene vam omogoči, da lahko čevlje sezujete kjerkoli in kadarkoli.

Nudimo estetsko in zahtevno pedikuro, protetiko nohtov ter masažo stopal. Odločite pa se lahko med klasičnim ali permanentnim lakiranjem.

Nega obraza

Pravilna nega kože je izredno pomembna. Obraz je namreč vsak dan izpostavljen zunanjim vplivom, prahu, ličilom. Na kožo pa seveda vplivajo tudi prehrana in stres. Z nego obraza tako kožo očistimo, nahranimo ter navlažimo. Vrnemo ji sijaj ter mehkobo, koža se regenerira. Z masažo pospešimo prekrvavitev. Vsaka koža je drugačna, zato tudi vsako nego prilagodimo njenemu tipu in trenutnemu stanju. Zraven nudimo barvanje trepalnic in obrvi, oblikovanje obrvi, ultrazvok. Dajte svoji koži le najboljše, koža vam bo hvaležna.

 

Podaljševanje trepalnic

Vas vsakodnevno nanašanje maskare, ko stojite zjutraj 10 minut pred ogledalom, že utruja? S kakšnimi trepalnicami so obrobljene naše oči, je odvisno od tega, kako bogato nas je obdarila narava. In če mislite, da je narava naredila premalo, se obdarite same. S posebno tehniko nanašanja sintetičnih trepalnic na vaše naravne, se doseže večji volumen ter daljše trepalnice – ličil tako skoraj ne potrebujete več. Podaljšana trepalnica odpade šele skupaj z vašo, zato so trepalnice obstojene več tednov, na kar se vzdržujejo z korekturami. Uporabljamo kozmetiko Luxuslashes, ki je s svojimi kvalitetnimi proizvodi eno izmed vodilnih podjetij v podaljševanju trepalnic.

Depilacija 

Za samozavesten in privlačen videz vam v naših salonih nudimo več vrst depilacij: depilacija nog, rok, pazduh, brčic, depilacijo bikini predela, hrbta… S kvalitetnim toplim voskom in trakovi vam bodo odstranjene dlake ponovno zrasle šele po treh do štirih tednih, vendar bodo sčasoma občutno tanjše in šibkejše.screen-shot-2016-09-26-at-13-17-30

Masaža telesa

Naglica sodobnega življenja, vse več sedenja in povečana umska dejavnost povzročajo v našem telesu veliko neskladje. Masaža telesa vključuje tekoče povezane nize pomirjevalnih in spodbujevalnih gibov, ki prinašajo občutek harmonije.

Z njo si pomagamo pri lajšanju težav in odpravljanju stresa. Z masažo telo učinkovito razbremenimo in ugodno vplivamo na raven življenjske energije.

 

 

 

Vabljeni v naše salone!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino